TSC Studio, Helsinki 09/2022

17.-18.9.2022: WiseMotion-viikonloppu tohtori Hanna Poikosen ohjaamana - Luova liike ja aivot

Paikka: TSC Studio Tero Saarinen Company, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1E, 3. kerros, Helsinki

“I found the workshops really helpful and reassuring. Hanna’s approach was great and I really enjoyed the mix between theory and practical work.” – Florence, toimintaterapeutti, Lontoo

“Really appreciated the elegant combination of creative movement and neuroscience” – Tutkija, Berliini

“Warm and good feeling both physically and mentally”
– Ammattitanssija, Yhdysvallat

“Hanna’s guidance was so gentle and inspiring, provide a very relaxed environment. Focus “just” on the body, feels like been to a sanctuary after the class. What we all need to find our way back to our own body! Highly recommend.” – Yvonne, integroitu terapeutti, Hong Kong

“Todella virkistävä kokemus” – Toimittaja, Suomi

"Tuntuu, kuin olisin palannut kotiin" – Arja, eläkeläinen, Suomi

"Workshopeilla pidin erityisesti siitä, että luentojen lisäksi ne sisälsivät myös kehollisia harjoitteita, jotka omalta osaltaan paransivat oppimistani" – Virva, koreografi, Helsinki

“I am very happy that I found you Hanna, you are doing a great job and you have a very nice personality!” – Liikkumisen valmentaja, Zurich

Video WiseMotion-menetelmästä https://vimeo.com/335283678

Viikonlopun aikana uppoudumme luovan liikkeen ja meditatiivisen liikkeen harjoitteisiin ja opimme tiedettä niiden taustalla. Tohtori Hanna Poikonen kertoo tuoreimmista aivo- ja terveystutkimusten tuloksista liittyen kehon ja mielen hyvinvointiin, ja syvennämme tätä tietoa kehollisten harjoitteiden kautta. Viikonloppu on avoin kaikille tanssi- tai tiedetaustasta riippumatta. Opetuskieli on suomi ja pyydettäessä englanti..

WiseMotion-viikonloppu on yhdistelmä innostavia ja rauhoittavia liikeharjoitteita, oivaltavia tieteellisiä tuloksia ja ryhmäkeskusteluja. Ymmärrämme, miten aivomme prosessoivat aisteja, luovat harmonian tunteen ja yltävät huippusuorituksiin pitkällä aikavälillä. Ymmärrämme ja koemme, miten voimme tehdä yhteistyötä ilon kautta niin töissä, kotona ja vapaa-ajalla. Opimme meditaation ja liikkeen harjoitteita, jotka kirkastavat ajatuksia ja luovuutta sekä parantavat sosiaalista vuorovaikutusta,. Lisäksi ymmärrämme näihin liittyviä aivoprosesseja.

Hyödyt

  • Kohentunut kehon ja mielen hyvinvointi selkeiden ajatusten, luovuuden ja ilon kautta
  • Kohentuneet fyysiset taidot, kuten kehotietoisuus, tasapaino sekä nivelten ja lihasten liikkuvuus
  • Turvallinen ja rauhallinen tila stressin lievitykseen ja kehollisen yhteyden löytämiseen
WiseMotion-menetelmä sopii kaikille!

Tohtori Hanna Poikonen

Hanna on neurotieteilijä, tanssija ja WiseMotion-menetelmän kehittäjä. Hän on väittellyt tohtoriksi tanssin ja musiikin neurotieteestä Helsingin yliopiston Lääketieteellisestä tiedekunnasta. Tällä hetkellä Hanna jatkaa väitöskirjanjälkeistä tutkimustaan ETH Zürichissä oppimisen ja korkeakoulutuksen parissa keskittyen keholliseen kognitioon ja Örebron yliopistollisessa sairaalassa Ruotsissa perehtyen luovaan liikkeeseen ja mielenterveyteen. Hän on opiskellut nykytanssia, kamppailulajeja ja liikemeditaatiota New Yorkissa, Montrealissa, Tokiossa, Barcelonassa, Berliinissä ja Helsingissä.

Hanna on opettanut WiseMotion-menetelmää maailmanlaajuisesti konferensseissa esimerkiksi Harvard Medical Schoolissa (Yhdysvallat) ja Global Wellness Summitissa (Yhdysvallat) ja festivaaleilla, resorteissa ja instituutioissa kuten Sanitas Mayores (Espanja), Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Espanja), Gibney Dance (New York City), Six Senses Douro Valley (Portugali) ja Alive Wellness (Hong Kong) sekä verkkoalustoilla kuten Dublin Dance Festivalin Digital Capsule 2020 ja International Association for Dance Medicine & Science iConference 2020.

Viikonlopun ohjelma:

Lauantai 17.9.
11.00-12.30 Kognitio, tunteet & liike – Aivomyyteistä aivofaktoihin
12.30-14.00 Taide luo empatiaa

Sunnuntai 18.9.
11.00-12.30 Sisäiset viestinviejämme: Hormonit ja hermosto
12.30-14.00 Vagus-hermo terveyden edistäjänä

Hinta:
4 workshopia: 148 euroa
2 workshopia: 80 euroa
1 workshop: 45 euroa
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja Tero Saarinen Companyn Ystävät -15%

Liput ja kyselyt: https://holvi.com/shop/WiseMotion/ tai sähköpostitse hanna@wisemotionco.com

Kohennetaan aivoterveyttämme luovan liikkeen avulla!

FI